Kaly Kolonič

Več o
Kaly Kolonič

Lastnica PR Agencije Ekskluzivno že 20 let, strokovnjakinja za socialna omrežja, osebna piarovka največjih zvezd v Sloveniji in na Balkanu, z mednarodno nagrado Dama Leta nagrajena podjetnica, učiteljica Super Spomina- meta tehnik za hitro učenje in branje in TV voditeljica, ki uči o komunikaciji in samozavesti pred kamero.

Kaly je tudi ena izmed redkih predavateljic, ki v svojih programih in predavanjih v živo govori vedno iz prakse in podaja informacije straight to the point. V svoji bogati 20. letni karieri, kot lastnica lastne PR in marketinške Agencije Ekskluzivno, je speljala že več kot 3.000 projektov, za kar je dobila kot edina Slovenka v letu 2020, prestižno mednarodno nagrado Dama leta (Lady of the Year), ki se podeljuje najbolj uspešnim ljudem za dosežke in doprinos družbi. Nagrado prejmejo najboljši poslovneži, managerji, ministri in doktorji znanosti.

znano ime v slovenskem medijskem prostoru

PR, promocija, marketing, social media
s Kaly Kolonič

Kaly Kolonič, poleg sodelovanja z največjimi zvezdami, gradi tudi sanje številnim podjetnikom in jim pomaga s strategijo, promocijo, marketingom in vidljivostjo na socialnih omrežjih doseči zastavljene cilje poslovanja in zgraditi uspešne podjetniške zgodbe. Popelje vas vse od ideje do uspešnega posla.
Kot uspešna piarovka in strokovnjakinja za komunikacijo in družbena omrežja pa gradi tudi lastne blagovne znamke. Njena energijska blagovna znamka Divine Kaly je le po nekaj mesecih ustanovitve doživela preboj na tuj trg in je z energijskimi slikami in linijo energijskega nakita že opozorila nase, poleg Slovenije in Balkana, tudi v Londonu, Pragi, Italiji, Dubaju in Hong Kongu.

Koloničeva skrbi za stike z javnostjo, marketinške kampanje in social media management številnih zvezdnikov. V svoji karieri je sodelovala že z Duran Duran, Il Divo, Manu Chao, The Dubliners, The Roling Stones (Charlie Watts), Asio, Martyjem Kudelko (koreograf Justina Timberlaka) itd. Podpisala se je pod projekte in promocijo umetnikov in promocije koncertov, kot so Zdravko Čolić, Rade Šerbedžija, Vlatko Stefanovski, Đorđe Balašević, Lepa Brena, Prljavo kazalište, Davor Radolfi, Shapeshifters, Carl Cox, Valentino Kanzyani, ČUKI, Dražen Zečić, Nuša Derenda, Eva Boto, Jasmin Stavros, Dražen Zečić, Maja Keuc, Elvis Jackson, Ivana Kovać, Maja Založnik, Mitja Okorn, Branko Đurić- Đuro, Andrija Milošević, Arsen Dedić, Vinko Coce, Parni valjak, Divlje Jagode, Goran Bregović, Prljavo kazalište, Soul Fingers, Oliver Dragojević, Tony Cetinski, Goran Karan, Danijela, Jasna Zlokić, Doris in številni drugi.

Kaly Kolonič je znano ime v slovenskem medijskem prostoru, saj deluje na radiu in TV že skoraj 20 let. Je tudi lastnica modnega projekta World Top Model Slovenija in ustanoviteljica Modeling Akademije. 5 let pa je bila soorganizatorica, piarovka in voditeljica Miss Universe.

Mednarodno certificirana prehranska svetovalka

Je tudi certificirana svetovalka za prehrano in zdrav način življenja,  Nutrition in Health coach, Umetnostna life coach terapevtka in ima diplomo iz Energijske medicine. Že 20 let preučuje tehnike hitrega spomina in branja in je coach Super Spomina. Svojo kariero je začela kot lastnica Plesno rekreacijskega centra Kaly, ki ga je razširila na 8 lokacij. Je inštruktorica dance aerobike, tae fita, pilatesa in koreografinja, včasih pa je trenirala tudi gimnastiko, ritmiko in profesionalno igrala odbojko. S področjem prehrane se je spoznala profesionalno 15 let nazaj, od takrat, pa se redno izobražuje od najboljših zdravnikov in nutricistov po celem svetu, ima večje število mednarodnih diplom in certifikatov, na temo zdrave in uravnotežene prehrane piše za številne medije in ima dve lastni TV oddaji o prehani in zdravem življenjskem slogu. Zaradi svojih številnih uspehov, tako v poslovnem svetu, na področju zdravja in umetnosti (njena energijska znamka slik in energijskega nakita Divine Kaly je prodrla v London, Prago, Budimpešto, Dubaj, Hong Kong …), je prejela prestižno mednarodno nagrado Dama Leta 2020, kot edina Slovenka.

service #1

Virtual Assistance

Filozofija njenega življenja je- da moramo poskrbeti v prvi vrsti za svoje telo, če želimo biti uspešni v življenju in poslu, zato dva svetova, v katerih je izjemno uspešna, že dolga leta združuje in to sta nutricizen in poslovni svet, kjer pomaga na eni strani ljudem, da se dobro počutijo in izgledajo najbolša verzija sebe, kot tudi, da so uspešni v poslu, kjer jih mentorira kot coachinja in piarovka, skozi številne on line programe in 1:1 coachinge ter dela kot svetovalka podjetjem.

DIPLOME IN CERTIFIKATI

– Master in Social media
– Super Brain (meta tehnike)
– Energy Medicine (4 levels)
– Govorica Telesa
– Facebook ads and Facebook Marketing
– Facebook advance
– Instagram advance
– Time management
– Video editing
– Therapeutic Art Life Coaching
– International certificate in nutrition
– Diet and nutrition coach (beginner)
– Diet and nutrition coach (advanced)
– Fat loss & Sports nutrition
– Advanced diet and meal planning
– Life coaching
– Health coaching
– Wellness coaching
– Personal development & Goal setting

WHat's included?

KAKO LAHKO SODELUJETE S KALY KOLONIČ IN AGENCIJO EKSKLUZIVNO?

Kaly je za vas pripravila uporabne on line programe, za tiste, ki želite še hitreje do rez ultatov pa je na voljo
1:1 coaching.

Storitve, ki so vam na voljo

service #1

Virtual Assistance

storitve, ki so vam na voljo

Vse storitve

Organizacija prireditev

PR in promocija

Social media management

On line programi in coachingi za rast v poslu in na socialnih omrežjih

Glasbeni in plesni nastopi

Vodenje prireditev

Najem modelov od 5 do 70 let
Modne revije

Marketing

Spremeni Življenje- programi prehrane in dobrega počutja, za energijo in fit izgled: www.SpremeniZivljenje.si

Energijske slike in energijski nakit Divine Kaly: www.DivineKaly.com

Izdelava spletnih strani RRwebLook.com│kontakt: info@rrweblook.com

Copyright 2020 © RRwebLook.com