EKSKLUZIVNO

Kaly Kolonič

Lastnica PR Agencije Ekskluzivno, social media coach in strateg, osebna piarovka največjih zvezd v Sloveniji in na Balkanu, učiteljica Super Spomina – meta tehnik za hitro učenje in branje in TV voditeljica, ki uči o komunikaciji in samozavesti pred kamero.

on-line programi in coaching

Sodelovanje s Kaly

Kaly je za vas pripravila uporabne on line programe, za tiste, ki želite še hitreje do rezultatov pa je na voljo 1:1 coaching

Več kot 20-letne izkušnje

Prisotna že od leta 2001

Kaly je tudi ena izmed redkih predavateljic, ki v svojih programih in predavanjih v živo govori vedno iz prakse in podaja informacije straight to the point. V svoji bogati 20. letni karieri, kot lastnica lastne PR in marketinške Agencije Ekskluzivno, je speljala že več kot 3.000 projektov, za kar je dobila kot edina Slovenka v letu 2020, prestižno mednarodno nagrado Dama leta (Lady of the Year), ki se podeljuje najbolj uspešnim ljudem za dosežke in doprinos družbi. Nagrado prejmejo najboljši poslovneži, managerji, ministri in doktorji znanosti.

storitve

Kako lahko sodelujete s Kaly Kolonič in Agencijo Ekskluzivno?

PR

Promocija

Marketing

Social media strategija

Analiza socialnih omrežij

13 Follower

Social media management

Social Media objave

Social media dizajn

GRADI SANJE

Kaly Kolonič, poleg sodelovanja z največjimi zvezdami, gradi tudi sanje številnim podjetnikom in jim pomaga s strategijo, promocijo, marketingom in vidljivostjo na socialnih omrežjih doseči zastavljene cilje poslovanja in zgraditi uspešne podjetniške zgodbe.
Uspešna piarovka pa gradi tudi lastne blagovne znamke. Njena energijska blagovna znamka Divine Kaly je le po nekaj mesecih ustanovitve doživela preboj na tuj trg in je z energijskimi slikami in linijo energijskega nakita že opozorila nase, poleg Slovenije in Balkana, tudi v Londonu, Pragi, Italiji in Hong Kongu.
Koloničeva skrbi za stike z javnostjo, marketinške kampanje in social media management številnih zvezdnikov. V svoji karieri je sodelovala že z Duran Duran, Il Divo, Manu Chao, The Dubliners, The Roling Stones Pr, Charlijem Wattsom in ABCD of Jazz, Asio itd. Podpisala se je pod projekte in promocijo umetnikov, kot so Zdravko Čolić, Rade Šerbedžija, Vlatko Stefanovski, Đorđe Balašević, Lepa Brena, Prljavo kazalište, Davor Radolfi, Jasnim Stavros, ČUKI, Dražen Zečić, Nuša Derenda, Eva Boto, Maja Keuc, Elvis Jackson, Ivana Kovać, Maja Založnik, Mitja Okorn, Branko Đurić- Đuro, Andrija Milošević, Nina Donelli, Soul Fingers, Oliver Dragojević, Tony Cetinski, Goran Karan, Danijela, Jasna Zlokić, Doris in številni drugi.

V partnerstvu z Denisom Porčičem – Chorchypom je ustanovila tudi blagovno znamko Complete Life.si, kjer med drugim najdete celostne on line programe za um, telo, prehrano, znanje in zabavo. Pod okriljem Complete Life znamke, pa so poleg on line programov tudi programi v živo, Complete Life Magazine in drugi zanimivi projekti.

Koloničeva je pri nas znana kot top PR in social media expert in coach in na tem področju svetuje številnim znanim, poslovnežem, influencerjem in podjetnikom, ki želijo zgraditi močan brand v javnosti in na socialnih omrežjih.  Napisala je priročnik PR-ave taktike za uspeh, promocijo in rast na socialnih omrežjih, v kratkem pa bo izdala še knjigo Z idejo do bogastva (brez budgeta), ki razkriva trike o grajenju prepoznavnosti in blagovne znamke na organski način, brez vloženega eura v  plačane oglase.  

Kaly Kolonič je znano ime v slovenskem medijskem prostoru, saj deluje na radiu in TV že 15 let. Je tudi lastnica modnega projekta World Top Model Slovenija in ustanoviteljica Modeling Akademije. Dve desetletji je tudi Osebna svetovalka za prehrano in zdrav način življenja, Umetnostna life coach terapevtka in ima diplomo iz Energijske medicine. Že 20 let preučuje tehnike hitrega spomina in branja in je coach Super Spomina.

featured in

ostale storitve

Storitve, ki so vam na voljo

želite izvedeti več?

Poglejte naše storitve

PR, promocija, marketing, social media strategija, analiza socialnih omrežij, social media management – upravljanje s FB in Instagramom, social media dizajn.

Socialmedia-goddess-logo

strokovnjakinja za promocijo in marketing

Newsletter

Copyright 2021 © Socialmedia-goddess Crafted with love by RRwebLook