SUCCESS-AKADEMIJA-kaly-kolonic

SUCCESS AKADEMIJA

Current Status
Not Enrolled
Price
€15
Get Started

je ustvarjena za vse, ki si želijo uspeti na socialnih omrežjih, v poslu in v življenju!

Success Akademija je kreirana posebej za ljudi, ki želijo biti na tekočem z najboljšimi nasveti, hacki, triki, idejami in znanjem iz različnih področij, kor so rast na socialnih omrežjih, promocija, marketing, email-marketing, uporabni kreativni triki in novosti, večanje prodaje in spreminjanje sledilcev v kupce. Success Akademija je ustvarjena tako, da lahko tečajniki tudi predlagajo konkretne teme in vprašanja in povejo kje potrebujejo pomoč na poti do uspeha!

Konstantno kreiram video in pisne vsebine, ki jih obvladam kot lastnica PR in marketinške agencije Ekskluzivno, kot strokovnjakinja za socialna omrežja, retorik, učiteljica za Super Spomin in hitro branje, TV in radijska voditeljica, strokovnjakinja za promocijo in svetovalka podjetnikom in posameznikom.

✔Vsebine, ki jih pripravljam znotraj Success Akademije:

👉 Instagram in Facebook novosti, strategije, hacke, trike in nasvete za grajenje baze sledilcev in spreminjanje sledilcev v kupce
👉Nasvete in trike za grajenje posla (ki vam jih drugi ne izdajo)
👉Izkušnje, ki sem jih nanizala v 20 letih na področju PR, promocije, marketinga, oglaševanja in sem izpeljala že več kot 3.000 uspešnih projektov

👉Nasveti za večjo samozavest, dober javni nastop ter triki za boj proti tremi in stresu
👉Večanje prodaje
👉Kreativni triki za dober in uspešen posel
👉Grajenje dobre blagovne znamke (ki je lahko brand, podjetje ali smo to mi sami, kot umetniki, glasbeniki, ustvarjalci, bloggerji, Influencerji…)
👉Konstantno izobraževanje, mentoriranje in podpora iz moje strani

✔Kako poteka Success Akademija?


👉 Tako da na tedenski bazi dobivaš moje maile s pisno in video vsebino in jih lahko pogledaš in predelaš v svojem ritmu, jih večkrat pogledaš in se učiš od mene sproti.

❤Je cena za Success Akademijo res samo 15 eur na mesec?

Odg: Ja! Tako je! Svoje znanje želim deliti z ljudmi, ki si res želijo kvalitetnega izobraževanja in možnost, da se učijo od nekoga, ki ima dolgoletne izkušnje in je mednarodno nagrajen za svoje delo.

Success Akademijo kupite za en mesec. V kolikor želite nadaljevati Success Akademijo po končanem mesecu, vam pošljemo predračun na email.

Success Akademijo lahko tudi prekinete kadarkoli želite.

V primeru, da se odločite, da boste kupili Success Akademijo za eno leto (cena 180€), mi pišite na email kaly@divinekaly.com, da vam pošljemo predračun. Ob plačilu za celo leto prejmete cel kup bonusov in daril in sicer:

Knjigo: Kaly Kolonič- Z idejo do uspeha brez budgeta
Priročnik: PR-ave taktike za promocijo in uspeh na socialnih omrežjih
1:1 na on line coaching call s Kaly Kolonič (60 min) v vrednosti 890 eur
Bon za 10 eur, ki ga lahko izkoristite v spletni trgovini DivineKaly.com
Živimo v časih, ko bodo na trgu preživeli le najbolj uspešni in tisti, ki se konstantno izobražujejo in se ne bojijo novosti in implementacije pravih tehnik, ki delujejo.

O ustanoviteljici SUCCESS AKADEMIJE:

Kaly Kolonič

je ena izmed redkih predavateljic, ki govori iz prakse in podaja informacije straight to the point. V svoji bogati 20. letni karieri, kot lastnica lastne PR in marketinške Agencije Ekskluzivno, je speljala že več kot 3.000 projektov, za kar je dobila kot edina Slovenka v 2020, prestižno mednarodno nagrado Dama leta (Lady of the Year), ki se podeljuje najbolj uspešnim ljudem za dosežke in doprinos družbi. Nagrado prejmejo najboljši poslovneži, managerji, ministri in doktorji znanosti. Kaly Kolonič, poleg tega, da gradi sanje številnim drugim ljudem in podjetnikom, gradi tudi lastne blagovne znamke. Njena energijska blagovna znamka Divine Kaly je le po nekaj mesecih ustanovitve doživela preboj na tuj trg in je z energijskimi slikami in linijo energijskega nakita že opozorila nase, poleg Slovenije in Balkana, tudi v Londonu, Pragi, Italiji in Hong Kongu. Koloničeva skrbi za stike z javnostjo, marketinške kampanje in social media management številnih zvezdnikov. V svoji karieri je sodelovala že z Duran Duran, Il Divo, Manu Chao, The Dubliners, The Roling Stones Pr, Charlijem Wattsom in ABCD of Jazz, Asio itd. Podpisala se je pod projekte umetnikov, kot so Zdravko Čolić, Rade Šerbedžija, Vlatko Stefanovski, Đorđe Balašević, Lepa Brena, Prljavo kazalište, Davor Radolfi, Jasnim Stavros, ČUKI, Dražen Zečić, Nuša Derenda, Eva Boto, Maja Keuc, Elvis Jackson, Ivana Kovać, Mitja Okorn, Nina Donelli, Soul Fingers, Oliver Dragojević, Tony Cetinski, Goran Karan, Danijela, Jasna Zlokić, Doris in številni drugi. Kaly Kolonič je znano ime v slovenskem medijskem prostoru, saj deluje na radiu in TV že 15 let. Je tudi lastnica modnega projekta World Top Model Slovenija in ustanoviteljica Modeling Akademije. Dve desetletji je tudi Osebna svetovalka za prehrano in zdrav način življenja, Umetnostna life coach terapevtka in ima diplomo iz Energijske medicine. Že 20 let preučuje tehnike hitrega spomina in branja in je coach Super Spomina. V največji covid krizi je ustanovila še eno novo blagovno znamko, v partnerstvu s Chorchypom, Complete Life.si, kjer med drugim najdete celostne on line programe. Koloničeva je pri nas znana kot top PR in social media expert in coach in na tem področju svetuje številnim znanim, poslovnežem, influencerjem in podjetnikom, ki želijo zgraditi močan brand v javnosti in na socialnih omrežjih. Napisala je priročnik PR-ave taktike za uspeh, promocijo in rast na socialnih omrežjih, v kratkem pa bo izdala še knjigo Z idejo do bogastva (brez budgeta), ki razkriva trike o grajenju prepoznavnosti in blagovne znamke na organski način, brez vloženega eura v plačane oglase.