socialna-omrezja-in-posel-za-vecanje-prodaje

SOCIALNA OMREŽJA ZA POSEL IN VEČANJE PRODAJE

Current Status
Not Enrolled
Price
€150
Get Started

Program Socialna omrežja za posel in večanje prodaje je celosten in edini program, ki ga boste potrebovali za rast svoje blagovne znamke

Če se sprašujete, kako biti opaženi na socialnih omrežjih, kako zgraditi temelje, da je vaš brand opažen in da vaš posel raste? 

Kako se lotiti sovialnih omrežij in promocije na Facebooku in Instagramu, kaj in kako objavljati, kako rasti in kako svoje sledilce spreminjati v kupce.

Kako se lotiti email marketinga, kako oblikovati svoje objave, da ne potrebujemo zapravljati za zunanje izvajalce?  

Kaj pa organsko grajenje baze in oglaševanje? 

S katerimi appi si pomagamo, da so naše slike lepe. In kako posnamemo video?

Kaj pa vsebina, kako komuniciramo? In heštegi, kako najdemo prave? Kaj pa biografija, ki spodbudi ljudi, da nas spremljajo?

Če se sprašuješ to in ti po glavi roji še veliko drugih vprašanj, na katera potrebuješ odgovore, da bi tvoj posel raste, je program Socialna omrežja za posel in večanje prodaje pravi zate.

Program vsebuje 60 videov, s katerimi osvojiš potrebno znanje, ki ti pomaga, da bo tvoj posel dosegel novo dimenzijo. 

On line program temelji na mojih 20 letnih izkušnjah, ki jih imam kot lastnica PR in marketinške Agencije Ekskluzivno, social media strateg, manager in coach. V svoji karieri sem speljala že 3.000 projektov in pomagam podjetnikom do preboja, vidljivosti, prepoznavnosti in uspeha. Za svoje delo sem prejela mednarodno nagrado Lady of the year za uspeh, doprinos družbi in preboj v tujino s svojimi lastnimi blagovnimi znamkami.

Učim, kar delam in kar delam tudi učim, na osnovi dolgoletnega in hkrati vsakodnevnega testiranja.  Na tak način iščem bližnjice do uspeha in sem specializirana za grajenje posla in brandov z minimalnim budgetom, ki daje velike uspehe.

Cena: 149€ + DDV