kaly-kolonic-Facebook-Audit

FACEBOOK AUDIT

Current Status
Not Enrolled
Price
€29
Get Started

ANALIZA VAŠE FACEBOOK STRANI

Ljudje, se le v nekaj sekundah odločijo, ali bodo kliknili na like in vam sledili na Facebooku. Torej, prvi vtis je tisti, ki odloča, ali boste pridobivali nove sledilce ali ne! Prav tako pa je Facebook stran vaša poslovna vizitka, brez katere v današnjem svetu ne morete več preživeti.

ZAKAJ BI SE ZADOVOLJILI S POVPREČJEM, ČE STE LAHKO ROCK STAR!

Kot lastnica PR Agencije Ekskluzivno sem v poslu že 20 let in sodelujem z največjimi zvezdami v Sloveniji, na Balkanu in širše ter ustvarjam nove brande ter pomagam uveljavljenim znamkam do še večje prepoznavnosti, rasti in prodaje. Sodelovala sem že pri več kot 3.000 projektih, za svoje delo pa sem kot edina Slovenka nagrajena z mednarodno nagrado Dama Leta 2020. Kot piarovka, social media managerka in social media strateg in se zavedam, da je prvi vtis vse. Če ga pokvariš ali ga ne narediš v pravi in veliki meri, ga zelo težko popraviš. Zato vam pomagam, da bo vaš prvi vtis fenomenalen!

ZAKAJ BI LJUDJE SLEDILI DRUGIM, ČE LAHKO SLEDIJO VAM!

Z analizo vašega Facebooka poskrbim, da bo vaš prvi vtis takšen kot mora biti, pravi in popolnoma optimiziran, da boste lahko plavali s konkurenco in bili boljši od nje. Zakaj bi ljudje sledili konkurenci, če lahko sledijo vam!

Pregledala bom vašo Facebook stran in vam dala napotke za izboljšave. Povedala bom, kaj je dobro in kaj ni. Kaj bi lahko bilo boljše in na kakšen način. Kaj vam priporočam za hitro implementacijo in kaj na dolgi rok. Pregledala bom vašo stran in v roku 3-5 dni boste prejeli mojo analizo z napotki za izboljšave, ki jih boste lahko nemudoma implementirali in s tem takoj izboljšali vašo Facebook stran.

Redna cena ANALIZE je 99 EUR.

Trenutno pa je na voljo po super ugodni ceni le 29 EUR!